Conditions

Köpvillkor FixEasy AB

Leverans

Vi sänder våra leveranser med Posten eller med DHL. Din leverans når dig inom 2 – 3 arbetsdagar efter att vi har mottagit din beställning. Försändelsen sänds som paket eller brev till ditt utlämningsställe eller rakt i brevlådan. Skulle paketet komma till postkontoret och inte hämtas ut efter avisering kan FixEasy AB debitera kunden en omkostnad. Omkostnaderna motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering. Vid eventuell leveransförsening har du som kund all rätt att häva köpet utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid.

Frakt 39 kr upptill leveranser över 250 kr. Fraktfritt för leveranser över 250 kr

Betalning via IZettle

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du ska välja det som passar dig bäst. I samarbete med Izettles betallösning erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning med VISA, Amex eller Mastercard samt betalning via internetbank.

Delbetalning

Vid delbetalning med Klarna konto så kan du själv välja hur mycket du vill betala varje månad. En kreditprövning kommer att göras av Klarna.

Kortbetalning

Vid kontokortsbetalning reserveras pengarna direkt vid orderläggning och dras från kontot vid leveranstillfället.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Klarna Checkout innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice eller ring dem på 08- 120 120 10

Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor, se ”Hitta din faktura” på startsidan. Mer information och fullständiga villkor för Klarna Checkout återfinner du här.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på ”Slutför köp” godkänner du våra köpvillkor.”

Ångerrätt

Enligt konsumentköplagen har du rätt till 14 dagar ångerrätt. Varorna ska skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning, samt i ursprungligt skick, och kopia på följesedel eller faktura skall bifogas där kunden markerar vilka varor som returneras.

Försändelsen ligger på utlämningsstället i 14 dagar. Hämtar du inte ut din beställning i tid går den automatiskt i retur till oss. För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 99 kr.

Returrätt

Du har rätt att sända retur på oöppnade produkter inom 14 dagar efter du mottagit dem. Ta gärna kontakt med kundservice på [email protected] innan du postar dem. Returadressen är FixEasy AB, Påvelundsgatan 11, 426 53 Västra Frölunda.

När vi får tillbaka varan och eventuellt konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du har betalat samt omkostnader. Om du har beställt flera varor än den du har returnerat betalar vi dock inte tillbaka omkostnaderna (detta beror på att kostnaderna är samma oavsett hur många varor man har beställt).

Reklamation

FixEasy AB följer gällande bestämmelser i Konsumentköplagen. Det innebär att du har rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Påtala eventuella fel inom skälig tid. Om det blir en tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. FixEasy AB följer deras rekommendationer.

Återbetalning

Kunden har rätt att återfå pengarna inom 14 dagar om denne häver köpet från den dag då företaget mottagit meddelandet. Om företaget företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation skall eventuella fraktkostnader återbetalas inom 14 dagar från den dag företaget mottagit den reklamerade varan. Har vi inte fått varan inom 14 dagar kan återbetalning dröja tills dess att varan kommer i retur.

Personuppgifter

Vi behandlar alla kundens personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med Personuppgiftslagen PUL (1998:204).

Priser

Våra priser inkluderar moms och gäller tills ny prislista utkommer.